Avrasya'nın bir numaralı otomotiv yan sanayi fuarı Automechanika İstanbul, bu yıl fuar alanının üç ek yeni salonunu dolduran katılımcılarıyla rekor sayıda firmaya ev sahipliği yaptı.  Otomotiv yedek parça üretiminin önde gelen firmalarından oluşan katılımcılar tüm dünyadan ve Türkiye'den karar vericilerle buluştu.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 07 – 10 Nisan 2011 tarihleri arasında “Automechanika İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı” düzenlendi.

Otomotiv sektöründe meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla SATSO 21. Meslek Grubunda (Motorlu Taşıtlar ve Yedek Parça Toptan ve Perk. Ticareti) faaliyet gösteren üyelerin katılımı ile söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret organize edildi.

Fuarın başlıca ürün ve hizmet gurupları; Yedek Parça ve Sistemleri, Tamir ve Bakım Ekipmanları, Aksesuarlar, Tuning, Servisler ve Araç Yıkama, IT ve Yönetim Sistemleri'nden oluştu.

7- 10 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açan “Automechanika İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı”na Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21. Meslek Komitesi Başkanı Hamit Bayraktar, Komite Üyesi Kazım Yılmaz, Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Melih Kaykayoğlu ile 35 kişiden meslek grubu üyeleri katıldı.

SATSO 21. Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Melih Kaykayoğlu fuarla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “İki kıtanın kesiştiği noktada, Avrupa, Asya ve Orta Doğunun merkezinde yer alan Istanbul'da otomotiv sektörünün en önemli kuruluşlarını bir araya getiren Automechanika Istanbul, otomobil üretimi, dağıtım ve tamirat alanlarında faaliyet gösteren şirketler için kaçırılmaması gereken bir fırsat bu doğrultuda SATSO'nun desteği ile 21. Meslek grubu olarak tüm sektör temsilcilerimizle birlikte mesleki anlamda kendimizi dünyadaki gelişmelere adapte etmek ve ilerlemeleri yakından tespit etmek amacıyla bu fuara katıldık. Meslektaşlarımız ve SATSO üyeleri adına olumlu bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Bu ve benzeri aktivitelerle sektörel anlamda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Automechanika İstanbul, otomotiv endüstrisinin en büyük oyuncularını buluşturan uluslararası yan sanayi fuarında Sakaryalı firmaların da standları SATSO heyeti tarafından ziyaret edildi. Adagroup Otomotiv Yedek parça, Lucas Elektrik ve Haweka'nın aralarında bulunduğu Sakarya'lı firmaların standları heyet tarafından ilgi ile incelendi.

 

 

Haber Tarihi : 11/4/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::