“JCI, etki yaratacak projelerde yer almaya ve destek vermeye hazır''

Dünya Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu Junior Chamber International (JCI)Lesley Young JCI Türkiye Başkanı Gülboy Güryel, JCI Sakarya Başkanı Ahmet Erhan Tanyeri,  SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık ve Kurul Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Mahmut Kösemusul, SATSO olarak girişimciliği oldukça önemsediklerini ve gençlerin girişimciliği benimsemeleri adına her türlü çalışmaya destek olacaklarını ifade ederek Ticaret ve Sanayi Odası şemsiyesi altındaki tüm çalışmalarda yer almaktan ve yol gösterici olmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. “Her yapının bir hammaddesi var bizim hammaddemiz de gençlerdir, bu doğrultuda üniversite öğrencilerinin girişimcilik ruhunu benimsemeleri adına Sakarya üniversitesi ile işbirliği çalışmalarımız mevcut bunları geliştirmeye de devam edeceğiz.” diye konuşan Kösemusul JCI ile ortak çalışmalarda da bulunabileceklerini vurguladı.

SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık ise “ JCI ekibinden destek almak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Tüm girişimcilik kurullarının yönlendirilmesi ve yol haritasının çizilmesi destekler önemli. SATSO olarak genç bir yönetim kurulumuz var onlardan destek alıyoruz bunu uluslar arası platformda çok iyi noktalara getirebiliriz.” dedi.

JCI Türkiye Başkanı Gülboy Güryel,  Junior Chamber International'ın çalışmaları hakkında bilgi vererek derneğin faaliyetlerini anlattı. Güryel, “Ticaret odaları ile işbirliği ve iletişimimiz çok önemli .ICC'nin işbirliği temsilcisi olduğumuz için organik bir bağımız var ve fikir alışverişlerimiz ve işbirliğimiz bu şekilde de devam edecek. Ticaret ve Sanayi odalarının genç girişimcilerle birlikte geliştirdiği her türlü projede yer almak istiyoruz. Bu çalışmanın global projelerden daha verimli olduğuna inanıyoruz” diyerek yerelde etki yaratacak projelerde yer almaya ve destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve SATSO Genç Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerle sona erdi.

 

Haber Tarihi : 18/4/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::