ENGİN ÖZKOÇ'A SATSO'DAN BAŞARI DİLEĞİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, CHP 1nci sıra milletvekili adayı olan eski Meclis Başkanı'nı ağırladı. Beraberinde diğer CHP milletvekili adayları ile SATSO' ya gelen Özkoç, tek tek el sıkıştı ve kendisine gösterilen sıcak tebessümlere karşılık vererek sarıldı.

SATSO Meclis Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili adayı olan Engin Özkoç'a başarı dilediklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul şunları söyledi;

“Ticaret ve sanayi alanında temsilcimiz olacak bir milletvekili arzumuz gündemimizdeydi. SATSO Meclis başkanlığı görevinden temsil hakkı adına istifa eden Sayın Engin Özkoç, listede yer edinerek bu yönde önemli yol katetti. Kendisine yoğun seçim döneminde güç ve başarılar dileriz.  Engin Özkoç başarı hikayesinde bence mutlaka güzel bir sayfa daha açacak. Kendisini çok seviyorum. Yaklaşık 20 yıl önce bana gelip ‘Sakarya için bir şeyler yapalım ‘ demiştir. O günden beri birlikteliğimiz çeşitli mecralarda gelişti. SATSO'da ise tam anlamıyla bir ağabeydi. Yeni oluşumun çimentosu diyebilirim. Sorunlara çözümler bulmasını her zaman takdirle ve vefayla anıyorum ‘ dedi.

Daha sonra SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ‘nu ve SATSO personelini ziyaret eden Engin Özkoç, “SATSO yuvam gibi, çok özlemişim. Güzel işler yapılmaya devam edilecektir, bana ve arkadaşlarıma gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum ‘ dedi

Haber Tarihi : 19/4/2011