Milletvekilleri İle SATSO İletişimi Artmalı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulunan Ak Parti milletvekili adayları Başkan Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyeleriyle gündemdeki konularda istişarelerde bulundu.

AK Parti'den aday 7 milletvekili ile birlikte halen görevde olan ama milletvekili adayı  olmayan  Erol Aslan Cebeci ile Recep Yıldırım'ın da katıldığı ziyarette Sakarya'nın sorunlarının çözümünde kurumların birlikte hareket etmesinin ve iletişimde olmasının önemine değinildi.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı konuşmada seçim sonrası hazırladıkları projelerle milletvekillerine gideceklerini ve Sakarya adına yarar sağlayacak konularda destek isteyeceklerini söyledi.  Başka illerdeki Valilik makamı, milletvekilleri, belediye ve ticaret odası birlikteliklerinin getirdiği yararı gördüklerini belirten Mahmut Kösemusul bu birlikteliğin Sakarya için tesisi edilmesinde de üzerlerine düşen görevi yapacaklarını belirtti.

Söz alan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, milletvekili adaylarını tanıttıktan sonra birlikteliklerinin takdirle karşılandığını söyledi ve muhalefet partilerinde aynı birlikteliği göremediğini söyledi.

TİGEM ve Kentsel dönüşüm konularının da ele alındığı görüşmede projelerin ilgili kişilerle temas edilmesi ve görüşlerinin alınmasıyla daha sonuca giden bir yola kavuşacağı görüşünde birleşildi. Şaban Dişli ve Hasan Ali Çelik de konularla ilgili görüşlerini beyan etti.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul; çözümsüzlüğün çözüm olmadığını,Allah rızası almak isteyen bir felsefeyle hizmet etmek arzusunda olduklarını, 7 haftalık  başkanlık döneminde olduğu gibi  sonuna kadar da aynı anlayışla hizmet edeceğini, kendilerinden yaşlıların ve gelecek kuşakların takdirini almış hizmetleri yapma isteğiyle çalıştıklarını, seçilecek milletvekillerinin de aynı düşüncede olmasını arzu ettiklerini söyleyerek, başarı dileklerini iletti.

Haber Tarihi : 26/4/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::