SATSO 24. MESLEK KOMİTESİ İHRACATA HAZIRLANIYOR

SATSO'da SAİGEP-2 Bilgilendirme Toplantısı Yapacak…

 

SATSO 24. Meslek Komitesi (Konfeksiyon, Tekstil ve Deri Ürünleri İmalatçıları) Nisan Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda özellikle Sakarya İlinin dış ticaretini geliştirmek amacıyla Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (SATSO) işbirliği ile hazırlanan Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi  (SAİGEP ) hakkında komite üyelerine bilgi verildi.

 

Komite Başkanı Telat Karabulut, Başkan Yardımcısı Şerafettin Keskin, Komite Üyesi ve Meclis Üyesi Mustafa Kösemusul, Komite Üyesi Mehmet Atak'ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Sakarya İhracatını Geliştirme Projesi'nin ikincisinin 24.Meslek Grubu Üyelerine ( Konfeksiyon – Tekstil – ve Deri Ürünleri İmalatçıları) yönelik olarak gerçekleştirmeyi planlandığı belirtildi.

 

İkincisi SATSO 24.Meslek Grubu Üyelerine ( Konfeksiyon – Tekstil – ve Deri Ürünleri İmalatçıları) yönelik olarak gerçekleştirilecek SAİGEP Projesi hakkında Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burhan ÖZKAN tarafından detaylı bilgilerin verileceği “SAİGEP - 2 Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi” Tanıtım Toplantısı 28 Nisan 2011 Perşembe günü saat 14.00'te SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

 

SATSO 24. Meslek Komitesi adına açıklamada bulunan Meclis Üyesi Mustafa Kösemusul şunları dile getirdi: “SAİGEP-2 Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi Tanıtım Toplantısı, yurtdışına açılmak isteyen ve bu konuda desteğe ihtiyacı olan üyelerimiz için çok faydalı olacak diye düşünüyoruz. Proje kapsamında; projeye katılan firmaları ihracata hazırlamak amacıyla eğitim faaliyetleri düzenlenecek ve yurt dışı pazarlama faaliyetleri kapsamında pazar araştırması - iş gezileri - yurt dışı fuar organizasyonları vb. faaliyetlerin gerçekleştirilmesi ve alım heyetlerinin ilimize getirilmesi yoluyla da firmaların düzenli birer ihracatçı haline gelmeleri sağlanacak. Söz konusu bilgilendirme toplantısına üyelerimizin iştirakini bekliyoruz.”dedi.

Haber Tarihi : 26/4/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::