SATSO Olağan Meclis Toplantısı'nın Nisan ayı konukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okulu öğrencileri oldu.

Serdivan Neyyire Hanım İlköğretim Okulu, Budaklar İlköğretim Okulu, Şehit Hüseyin Zorlu İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin konuk edildiği toplantıda Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı çocukların oldu.

Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu makamını Neyyire Hanım İlköğretim Okulu Öğrencisi Zeynep Türkyolu'na Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise koltuğunu Budaklar İlköğretim Okulu öğrencisi Melih Kamil Pekel'e teslim etti. Çocuklar SATSO üyelerinin yönelttiği sorulara büyük ciddiyetle cevap verdi.

Öğrenciler eğitim öğretim adına gelecekten beklentilerini dile getirerek verdikleri anlamlı mesajlarla meclis üyelerinin takdirini kazandılar. Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, geleceği inşa edecek olan küçük öğrencilerin SATSO Meclisi'nin de gelecekteki sahipleri olduğunu, kürsüleri ve makamları onlara teslim edeceklerini ve bu anlamda çocukların eğitimine çok önem vermek gerektiğini dile getirdi.

Öğrencilere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Çelik öğrencilere günün anlam ve önemine istinaden hediye takdim etti.

Haber Tarihi : 28/4/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::