Halkın Sesi Partisi Milletvekili Adayı Osman İbrahimbaş, HAS Parti İl Yönetimi ve diğer milletvekili adayları ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, ‘' Hepimizin bu kent için önceliği hizmet olmalıdır. Sakarya doğal teşvikleri olan bir il, lojistik yapısı hızlı sürede geniş bir nüfusa ulaşılabilen konumu ile doğası ve tarımsal arazileri ile özel bir bölge.  Bu sebeple kontrollü sanayiye önem veriyoruz. İhtisas OSB'ler kurarak sistemli sanayi bölgeleri kurmayı hedefliyoruz. Ülkenin en verimli toprakları bu bölgede yer alıyor   “tarım alanlarını nasıl daha iyi hale getiririz” konusunu istişare ederek planlı gelişmeden yanayız” dedi.

Halkın Sesi Partisi Milletvekili Adayı Osman İbrahimbaş ‘Tarım alanlarına zarar vermeden gelişecek sanayiden yanayız. Böyle bir bölgede ne tarımı ne de sanayi yatırımlarını görmezden gelemeyiz.  Organize sanayi bölgeleri kurarak ya da kümelenerek gelişecek sanayi alanları oluşursa daha sağlıklı olur. Bu anlamda toplumun bilinçlendirilmesi gelecek kaygısı ile hareket ederek tarım arazilerini korumaları konusunda bilinçlendirilmesi gerekiyor. Kontrollü sanayileşme ve tarım arazilerinin korunması ile ilgili olarak toplumun bilinçlenmesi konusunda SATSO'nun yanında yer alarak ve her türlü desteğe hazırız” dedi.

Haber Tarihi : 4/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::