Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, ilimizde hizmet veren sivil toplum kuruluşları ile yaptığı görüşmelerde ortak hareket çağrısı yapıyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan SATSO heyeti Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan'ı ve Sakarya Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi'yi ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Alişan, reel sektörün temsilcileriyiz güzel ve faydalı hizmetler vermeliyiz. Hızlı ve aktif bir süreçten geçiyoruz bu süreçte bizlerde lider olarak yer almalıyız. Sakarya esnaf sanatkar tüccar ve sanayicisine hizmet etmek için SATSO ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız. Ortak çalışma etkinlik ve aktiviteler yaparak birlikteliğimizi gösterebiliriz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “SATSO ve SESOB iş dünyasının temsilcileri olarak terazinin iki kefesidir. Bu terazinin kollarını dengede tutabilirsek netice alacak bir zemin oluşturabilirsek her türlü sorunun üstesinden geliriz. Sakarya ticaretini geliştirmek adına çalışma grupları oluşturduk bu anlamda müşterek çalışabiliriz. Ortak aklı ortak harekete çevirerek ilimize hizmet etmeyi amaçlamalıyız. Hizmet noktasında bulunduğumuz makamlar bir fırsattır geleceğe güzel hizmetler bırakmak ve gelişime ivme kazandırmak anlamında büyük fırsattır.”dedi.

UMEM projesi hakkında da bilgi veren Kösemusul Sakarya'nın iş arayanla işvereni buluşturan bu projenin uygulanmasında ve başarıyla götürülmesinde Türkiye genelinde ilk 3 te yer aldığını ve bu projeye katılım konusunda SESOB'un da desteğini beklediklerini iş dünyasına önemli katkıları olacak önemli bir proje olduğunu ifade etti.

SATSO Heyeti daha sonra Sakarya Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi'yi ziyaret etti.

Vecdi Çelebi, konuşmasında Sakarya'nın ticari ve sosyal anlamda birlikteliğe ihtiyacı olduğunu dile getirerek güçbirliği'nin sağlanabilmesi için birlikte hareket etmenin önemine değindi. Tüm sorunlar STK'ların birlikte çıkaracağı ortak sesle çözülecektir diye konuşan Çelebi, ilimizin yararına olacak her türlü çalışmada SATSO'nun yanında yer almaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Başkan Kösemusul “SATSO diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının lokomotifidir ve hepimizin istikameti aynı. Birlikte Sakarya'ya faydalı hizmetler verecek saflar oluşturabiliriz, ilimizi birlikte iyi niyetle çalışarak bir adım öteye taşıyabiliriz” dedi.

Söz konusu ziyaret ilimiz ile ilgili sektörel değerlendirmeler ve karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 5/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::