Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim Kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci'yi makamında ziyaret etti.

 

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halit İnci bu kentin en büyük sivil toplum örgütü olan SATSO ve diğer sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmek istediklerini dile getirerek bu birlikteliğin kentin faydasına sonuçlanacağına inandıklarını ifade etti. İnci “Yaşanan seçim sürecinde milletvekili adaylarının bizleri hassasiyetle dinlemeleri güzel gelişme. Birlikteliğimizi fırsata çevirebiliriz. Kentin sorunları ve gelişimine yönelik taleplerimizi hükümete aktarabiliriz. Taleplerimizin hayata geçirilebilmesi için bizlerin çok geniş bir platform hazırlamamız ve şehrin her kesiminin görüşünü alarak ilerlememiz gerek” diye konuştu.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, kentin ve üyelerin çıkarlarını gözeterek her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirerek SATSO olarak ortak akıl birlikte istişare etmenin önemini benimsediklerini dile getirdi.

 

Kösemusul ayrıca, “ Otomobil fabrikası için Sakarya'nın önemli bir üs olabileceği düşüncesindeyiz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazırlanmakta olan otomotiv sektör raporu ve düzenlemeyi planladığımız otomotiv sektör çalıştayı ile Sakarya otomotiv sanayisini gözle görülür durumda değerlendirilerek bu projemizi hayata geçirmek arzusundayız, bu çalışmalarımızın hayata geçirilmesinde ilimizin tüm ilgili ve yetkili kurumlarının desteklerini bekliyoruz. Biz ortak akıl ve ortak hareketle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Sakarya doğal teşvikleri olan jeostratejik konumu ve sanayileşmedeki geçmişten bu güne gelen başarısı ile çok müsait bir bölge. Bu anlamda çarpık sanayileşmenin de önüne geçerek planlı ve sistemli bir şekilde ilerlemek için birlikte yol almalıyız.” dedi.

 

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 12/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::