Sakarya'nın Kuzey Bölgesine doğal gazın gelmesi için düzenlenen değerlendirme toplantısına Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynel Özel, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan,  Karasu Belediye Başkan Vekili  Cevat Ekşi ile Ak Parti  İlçe Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir yaptığı açıklamada; “Ferizli ve Söğütlü İlçeleri Büyükşehir'e bağlı oldukları için izin sıkıntımız yok. Söğütlü organize ve Ferizli Sanayi Organize Bölgelerinde fabrikaların isteklerini değerlendiriyoruz. Kaynarca ve Karasu ilçeleri için ise  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan gerekli izni çıkardığımızda Kaynarca ve Karasu organize bölgelerinde fabrikaların talepleri ile vatandaşlarımızın taleplerini değerlendireceğiz. En geç 2 yıl içersinde doğal gazımızı dağıtabiliriz milletvekillerimizin, SATSO Yönetim Kurulu Başkanımızın, Belediye Başkanlarımızın büyük destekleri olduğunu ve heyecanla konuyu takip etmeleri bizleri de memnun etmektedir” dedi.

 SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da; “Organize Sanayi Bölgelerinde doğalgaz kullanımı, yatırımcı iş adamlarına da daha cazip gelecektir konuyu yakından takip ediyoruz” dedi.

Milletvekili Hasan Ali Çelik ise; “Bizler de Ankara'da yapılması gereken Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan çıkması gereken Karasu Kaynarca İlçeleri için iznin bir an önce çıkartılması için her zaman destek vermeye hazırız çalışmaları da yakından takip ediyoruz ‘'dedi.

 Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, doğalgazın kıymetini kullananlar bilir vatandaşlarımız yeni evlerini ve tadilatlarını yaptırırken mutlaka doğal gazı sitemlerine göre izole ettirsinler” dedi
Haber Tarihi : 12/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::