Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 66.Genel Kurul Resepsiyonu Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirildi. ​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde yapılan resepsiyona, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Cemil Çiçek ve Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, TOBB Yönetim Kurulu, oda/borsa başkanları, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyona Sakarya'dan; Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Delegeleri iştirak etti.

Resepsiyonun ev sahipliğini yapan Birlik Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Bakanlar Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile istişarelerde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Haber Tarihi : 17/5/2011