SATSO Olağan Meclis Toplantısının bu ayki konukları Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem Toprak ve Heyeti, İl Öğrenci Meclisi Başkanı Orhangazi Karakaş ve Başkan Vekili Halil İbrahim Öz oldu.

Toplantıda öncelikle, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün yeni çocuk evleri ve faaliyetleri ile ilgili kısa bir film gösterimi gerçekleşti. Gösterimin ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem Toprak, müdürlüğün faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Toprak konuşmasında Sosyal Hizmetler bünyesinde barındırılan çocukların doğal bir ev ortamında yaşamalarını ve huzurlu bir ortamda yetişmelerini ve hayata kazandırılmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan çocuk evlerinin kimsesiz çocukların gelecekte sağlıklı bireyler olmaları noktasında çok büyük önem teşkil ettiğini vurguladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem Toprak 'ın sunumunun ardından çocuk evlerinde kalan iki öğrencinin çocuk evleri ile ilgi sundukları şiir meclis üyelerini oldukça duygulandırdı.

SATSO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Yardıma Muhtaçlar Derneği Başkanı Necmi İbil'in davetlisi olarak SATSO Meclis Toplantısına konuk olan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü heyeti ve beraberindeki çocuklara, Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, meclisin havasını değiştirerek güzel ve duygu dolu anlar yaşattıkları için teşekkür etti.

SATSO MECLİSİNDE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANI

Sakarya'da uzun soluklu bir seçimin ardından Öğrenci Meclisi Başkanı seçilen Orhangazi Karakaş ve Halil İbrahim Öz, SATSO Meclisi'nde ağırlandı ve Orhangazi Karakaş konuşmasındaki özgüveniyle meclis üyelerince alkışlandı.

Öğrencilere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri adına Mahmut Kösemusul ve Birol Öner tarafından hediye takdim edildi.

 

Haber Tarihi : 26/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::