Voleybol Bahar Turnuvası'nda bir yıl öncesinin rövanş maçı oynandı. SATSO geçen yıl Yarı Finalde elendiği ENKA'yı bu kez affetmedi ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Bahar Kupası Voleybol Turnuvası Yarı Finale yükselme maçında SATSO ve ENKA takımları adeta erken final maçı oynadılar. Yeniden karşılaşan ENKA ve SATSO mücadelesinde gülen taraf SATSO oldu. SATSO takımı mükemmel bir performans sergileyerk rakibinden geçen senenin rövanşını almayı bildi. SATSO ve ENKA takımları taraftarlara heyecanlı bir maç izletirken SATSO setleri 25-20, 25-20 ve 25- 17 kazandı. ENKA'ya sadece 25-21 yenilerek tek set veren SATSO da maç sonunda galibiyet sevinci yaşandı. Bahar Kupası Voleybol Turnuvasında Final Grubu olarak A ve B gruplarında mücadele eden 10 takımdan 2 şer tanesi yarı Finale yükselecek. Yarı Finale Yükselen takımlar Salı Günü yapılacak maçlardan sonra belli olacak.

Hakemler: Yılmaz Sevinç – Recep Ece

SATSO: Turan Bölükbaşı, Orhan Yılgenci, Bora Taşçıoğlu, Sami Evkuran, Cenk Kutay, Ertuğrul Karala, İbrahim Öztürk, İskender Gülseven, Özkan Özmen.

Antrenör: Ekrem Seçkin

ENKA: Yusuf Tatlı, Hakkı Özkarakaş, Emre Turhan, Hakkı Kara, Mustafa Salgaz, Tevfik Sınan, Tolga Çoban, Mehmet Yanık, Cengiz Şen, Muhammet Yanık.

Setler:25-20/21-25/25-20/25-17

 

Haber Tarihi : 30/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::