İlimizdeki ihracatçı firma sayısını ve dolayısıyla Sakarya'nın ihracatını geliştirmeyi amaçlayan ve ilk olarak makine ve metal imalatı sektörüne yönelik olarak düzenlenen (SAİGEP-1) Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi'ne katılan firma temsilcileri bir yemek organizasyonunda bir araya geldiler.

 

Organizasyonun ev sahipliğini ise projeye katılan firmalar arasında yer alan Yılgenci firmasının sahibi SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci yaptı.  

 

SAİGEP-1 Projesinin gidişatı ve firmalara verilmekte olan eğitimler hakkında değerlendirmelerde bulunan firma temsilcileri, proje hakkındaki görüş ve düşüncelerini birbirleriyle paylaşma fırsatı buldular     

 

Projenin geliştirilmesine öncülük eden Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Günay Güneş de yemek organizasyonunda yaptığı değerlendirmede; SAİGEP Projesi'nin planlandığı gibi gittiğini, eğitimlerin devam ettiğini ve firmalarımızın bu eğitimlere katılımlarının üst seviyede olmasından da büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

“SAİGEP-1 projemizin başarıya ulaşabilmesi için firmalarımızın bilgi birikimlerini ve tecrübelerini birbirleriyle paylaşarak bir sinerji oluşturmamız lazım. Projeye katılan firmalar olarak birbirimize proje süresince destek olmalıyız” diyen Güneş; bu yemek organizasyonlarının her ay projeye katılan bir firmanın ev sahipliğinde devam edeceğini ifade etti.         

 

 

Haber Tarihi : 3/6/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::