“Sorunların Çözümünde Köprüyüz”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası14.Meslek Komitesi (Boya, Nalburiye, Makine Hırdavat ve Teknik Malz. Tic.) aynı alanda faaliyet gösteren meslek grubu üyeleriyle istişarelerde bulunmak üzere bir toplantı tertip etti.

 

Meslek grubu üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve yaşanan sorunları görüşmek üzere düzenlenen toplantının ev sahipliğini Komite Başkanı Mesut Yetim yaptı.

 

Toplantıya ayrıca, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Üyeleri Nadir Öztürk, Enver Tok, Mükremin Memiş ve Komite Üyesi Osman Tekeoğlu meslek gurubu üyeleri iştirak etti.

 

Grup üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden 14. Meslek Komitesi Başkanı Mesut Yetim, sorunları çözme noktasında meclis üyeleri ile birlikte bir köprü vazifesi görmek için seçildiklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını önceliklerinin üyelerinin menfaatine hizmet etmek olduğunu ifade etti.

 

Bu amaçla toplantıda dağıtılan anket formu ile grup üyelerinin sorunlarını tespit edilip çözümüne yönelik çalışmalar yapacaklarını belirten Yetim,  ayrıca komite üyelerinin tekrar bir araya gelme isteklerinin kendilerini çok memnun ettiğini söyleyerek en kısa zamanda tekrar bu tür toplantıları tertip edeceklerini belirtti.

 

Haber Tarihi : 5/6/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::