Kayseri'ye atanan Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a veda ziyaretinde bulundu.

19 Haziran'da yayımlanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2011 yılı Adli ve idari Yargı Yaz Kararnamesi doğrultusunda Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Ataması gerçekleşen Başsavcı Kapıcı, veda ziyaretlerinde bulunurken bu kapsamda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u da ziyaret etti.

Başsavcı Ferhat Kapıcı Sakarya'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek görev süresince SATSO ile karşılıklı iyi niyet çerçevesinde kente hizmet ettiklerini dile getirdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul ise Başsavcı Kapıcı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek Sakarya'daki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak, başarılı çalışmalarının yeni görev bölgesinde de devam etmesini temenni etti.

Kösemusul ziyaretin sonunda Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı'ya Sakarya'daki başarılı çalışmalarından dolayı özel işlemeli bir tabak hediye etti.

 

Haber Tarihi : 30/6/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::