Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın bu ayki onur konukları Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Akar, Eş Başkanı Özlem Akalın ve kurul üyeleri oldu.

Meclis toplantısından önce bir konuşma yapan KANSERDER Başkanı Nihal Akar derneğin çalışmaları ve bölgedeki etkinliği hakkında bilgi vererek kanser hastaları ile ilgili faaliyetlerine de değindi. Amaçlarının toplumun kansere ve kanser hastalarına bakış açısını biraz daha pozitif ve yapıcı olması yönünde çalışmak olduğunu dile getiren Akar, “Çağımızda ne yazık ki kabul etsek de etmesek de kanser hastalığı var ve biz bu hastalıkla hep birlikte mücadele etmeliyiz. Kanser hastalığı için Türkiye kanser Federasyonu kuruldu. Kanserde çevresel faktör ve genetik faktörler çok etkilidir ve genetik faktör daha aktiftir.”diyerek kansere karşı alınması gereken basit ancak etkili yöntemler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Akar ayrıca SATSO Meclis'ine seslenerek “Hepinizi derneğimizin aktif üyeleri olarak çalışmaya davet ediyoruz” dedi. Nihal Akar ilimizde başlatmayı planladıkları kanser nedenlerinin araştırması çalışması hakkında bilgi vererek

Kanserle mücadele anlamında oldukça etkili antioksidan içeren yeşil organik elma ve KANSERDER Rozetlerinin dağıtıldığı SATSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısında duygusal anlar yaşandı.

Ayrıca Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) yetkilileri tarafından kanser hastası çocuklar tarafından yapılan tablo ve kanserle mücadele tişörtleri de KANSERDER Rozetleri ile SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'na takdim edildi.

Haber Tarihi : 1/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::