SAKARYA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI M.TOLGA BALLIK;
 "YENİ İŞ FİKİRLERİ PROJE YARIŞMASINA İLGİ SEVİNDİRİCİ''
SATSO Girişimcilik ruhunun gelişmesi adına desteklerini sürdürüyor. 25 bin tl nakit ve ardından KOSGEB desteklerinin de sağlandığı yeni iş fikirleri proje yarışmasıyla ilgili, Sakarya GGK Başkanı Tolga Ballık açıklama yaptı.
SON KATILIM TARİHİ 29 AĞUSTOS 2011
  "Kendi işinizin patronu olabilirsiniz, sermayem yok demeyin fikrinizle gelin size destek olalım.Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Düzce Genç Girişimciler Kurulları işbirliğinde 'Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması'na son katılım tarihi 29 Ağustos 2011. Yarışmaya katılmak isteyenler çalışmalarını hızlandırmalı, katılımda şu ana kadar   beklenen başvuruya ulaşıldı. Bu projemizin genç girişimciler nezdinde kabul görmesi anlamına geliyor. Sonuçtan son derece memnunuz. Örnek olduk. Yaptığımız bu çalışma, Doğu Marmara Bölgesi'nde bulunan 4 ildeki genç girişimcilerin örnek olacak yenilikçi iş fikirlerinin hayata geçirilmesi yönünde önünü açacaktır. "Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması" Doğu Marmara Bölgesi'nde girişimcilik potansiyeli ve değerlerini ortaya çıkaracaktır. Ayrıca en ekonomik, en işlevsel ve yenilikçi çözüm önerileri desteklenecektir.
Ülkemizin en önemli sorunlarının başında işsizlik geldiğini bir kez daha gündeme getirmenin faydası vardır.  SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'un da belirttiği gibi ,ülkemiz ve şehrimizin en ciddi bu sorunlarını ancak girişimcilikle çözebiliriz. Ülkemizde ortalama olarak bir işletmede 7 kişi çalışmaktadır. Sakarya gibi bir şehirde her sene 1000 yeni girişimciye ihtiyacımız bulunmaktadır. Ancak bu şekilde şehrimizdeki işsizliği azaltabiliriz.
Esasen girişimcilik hayal kurmakla başlar. Sakarya Genç Girişimciler Kurulu olarak amacımız bir kişinin bu hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olmaktır. Bilgi için www.ggksakarya.com adresinden bilgi alınabilir.          '

Haber Tarihi : 6/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::