Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, “Logonu tasarla, sloganını yaz, şehrini geleceğe taşı” sloganı ile “Marka Kent Sakarya” Konulu logo ve slogan yarışması düzenliyor.

Yarışmaya start veren MARKA Sakarya yerel yönetimleri ile de işbirliği yaparak  kamuoyu oluşturuyor.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), 2010-2013 TR 42 Doğu Marmara bölge planı kapsamında yürütülen ve Sakarya ilimizin  “Marka Değerlerinin” ve kentlilik bilincinin geliştirilmesi, geniş kitlelere duyurulması, tanıtımı ve kamuoyunda benimsenmesini sağlamak amacıyla Sakarya Valiliği, Sakarya İl Özel İdaresi, Sakarya İl Genel Meclisi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Üniversitesi iş birliğinde “ Marka Kent Sakarya Ödüllü Logo ve slogan yarışması” düzenlemektedir.

Sakarya'yı simgesel olarak temsil edecek bir logo ve slogana ulaşmanın amaçlandığı “ Marka Kent Sakarya logo ve slogan Yarışması”na ait başvuru koşullarını içeren başvuru rehberi ve diğer ayrıntılar www.marka.org.tr adresinde yer almaktadır.

Haber Tarihi : 15/7/2011