Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Üniversitesi işbirliğinde yürütülen (SAİGEP) Sakarya'nın ihracatını Geliştirme Projesi çevresinde ERGO Sigorta A.Ş. Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Dış Ticarette Sigorta işlemleri ile ilgili eğitim programı gerçekleştirildi.

 SATSO Ali Coşkun Toplantı Salonu'nda yapılan eğitim seminerinde, Nakliyat Sigortaları ve CMR Sigortaları hakkında bilgi verildi. Eğitim seminerine SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Arif Pırıldar, 16. Meslek Komitesi Başkanı Ali Esen ve komite üyeleri ile çok sayıda katılımcı iştirak etti.
Eğitime konuşmacı olarak katılan ERGO Sigorta A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Karataş, Nakliyat Dep. Müdürü Şener Akdemir ve Acente Temsilcisi Murat Çınar Sinevizyon gösterisi ile birlikte bilgiler sundu. Nakliyat Sigortaları ile ilgili eğitim programında ERGO Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Karataş bilgiler verdi.
Sigortalarla ile ilgili poliçe satış sözleşmeleri hakkında katılımcılara bilgiler veren Karataş, sigorta poliçelerinde geçerli olan teminatlar ve maddeleri de anlattı. Eğitimin ikinci oturumunda ise soru cevap kısmına geçirildi. Eğitim faaliyeti soru cevap bölümünün ardından son buldu.

Haber Tarihi : 21/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::