Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan SATSO Heyeti, Sakarya Bölge Adliye Başsavcısı Cemil Kuyu'yu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

19 Haziran'da yayımlanan Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2011 yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi doğrultusunda, İstanbul Büyükçekmece Başsavcı Vekili iken, Sakarya Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcılığına atanan Cemil Kuyu,  söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bölge Adliye Mahkemesi'nin Sakarya'da bulunuyor olmasının çok önemli bir gelişme olduğunu belirten Başsavcı Cemil Kuyu, bu durumun kente olumlu katkıları olacağını ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakarya'nın sosyo ekonomik durumu hakkında değerlendirmelerde bulunarak kentin gelişimi adına her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını yineledi.

Yapılan nezaket ziyareti karşılıklı, yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi : 4/8/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::