Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Doğu Afrika ülkelerinde insanlık dramıyla karşı karşıya kalan ülkelere yardımların artması amacıyla kampanya başlatıyor.

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında Sakaryalıların da beklentisi doğrultusunda her türlü desteğin aktarılabileceği kampanya konusunda Yönetim Kurulu üyeleriyle duyuru toplantısı yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul şunları söyledi;

“SATSO üyelerinin yardımseverliği daha önce de bir çok kez örnek oldu. Son 60 yılın en ağır kuraklığını yaşayan ve nüfusunun üçte biri açlık sınırının altında bulunan, her gün onlarca çocuğun öldüğü Afrika ülkeleri için her türlü yardım ve desteğin sağlanacağı  inancıyla bu kampanyayı başlatıyoruz.

 Nakdi bağışlarınızın şu hesaplara göndermeniz insanlık adına görevimizdir.

TOBB'un açtırdığı Türkiye İş Bankası A.Ş. TOBB Şubesi nezdindeki “TOBB- Afrika Açlık Felaketi Yardım Hesabı” adı altında 4375-333 numaralı TL hesaba (IBAN numarası TR 88 0006 4000 00 14 3750 0003 33) yatırdığınız miktarlar insanlık ayıbını bir nebze örtecektir. Peygamberimizin hadisinde belirtti gibi “Bu ay sabır ayıdır. Sabrın sevabı cennettir. Bu ay rızkların ziyadeleştiği aydır. Her kim çalıştırdığı insanların yükünü hafifletirse Allah onu affeder, cehennemden azad eder. Kim bir aç doyurursa, ihtiyacı olanı giydirirse misafirine ikram ederse Hz. Allah onu kıyametin dehşetinden muhafaza eder.'' Sakaryalıların ve üyelerimizin bu bereketi sağlayacak yardımlarını esirgemeyeceği inancıyla üyelerimize de buradan çağrı yapıyorum. Türkye İş Bankası'ndaki hesaba desteklerinizi yatırın.

Bu hesapta toplanan nakdi bağış tutarları TC Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı'nın TC. Ziraat Bankası Plaza Şubesi nezdindeki TR86 0001 0017 6234 2869 8550 39 nolu TL hesabına toplu olarak transfer edilecektir.

Allah halis duygularınızı ve dualarınızı kabul etsin''

Haber Tarihi : 9/8/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::