Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da soluklamaya başladığımız şu günlerde, Sakaryalı hemşehrilerimin kandilini tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz, İslam Dünyası olmak üzere bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum.

SATSO, bu şehrin gelişmesinde önemli bir yapı taşıdır. Odamız, üyelerinin ve tüm Sakarya'nın menfaatleri doğrultusunda çalışmaktadır. Böylesine anlamlı günlerde paylaşımlarımız bizi güçlü kılmaktadır.

Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlamak üzereyiz. Ramazan ayında sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma anlamında yaşamış olduğumuz manevi duygulara bir de bayram sevinci eklenmiştir. Bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların bittiği, yeni birlikteliklerin doğduğu zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, Sakaryalı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur temenni ediyorum.

Saygılarımla

MAHMUT KÖSEMUSUL