Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bir projesini daha gerçekleştirdi. SATSO Hukuk Bürosu Hizmete girdi. Üyelerin hukuksal sorularına cevap vermek ve karşılaştıkları sorunların çözümünde yön verecek Av. Melek Yener, mesai saatleri içinde SATSO'daki bürosunda olacak.

SATSO'nun hukuki işlemlerini de yürütecek olan Yener, üyelerin talepleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; “Hem Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki hukuki işlemler hem de üyelerin karşılaştıkları hukuki problemlerde yön gösterici bir avukata ihtiyaç vardı. Bu projemizi de gerçekleştirerek SATSO üyesi olup danışacak avukat ihtiyacı olanlara yardımcı olmak üzere Av. Melek Yener'i görevlendirdik. Üyelerimize hizmete şevkle devam ediyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 26/8/2011