Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın, başarılı üyelerini ödüllendirmek için düzenlediği etkinlikler bu yıl 28 Eylül Çarşamba günü yapılacak.

“Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul;  “Çalışmalarımızın ödüllendirilmesi aynı zamanda teşvik niteliğindedir. Başarılı üyelerimizi alkışlamak istiyoruz. TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu da törenimize katılarak bizlerle olacak. 28 Eylül 2011 Çarşamba günü saat 13.00'de Ali Coşkun Konferans salonunda başlayacak etkinliklere tüm üyelerimizin ve basın mensuplarının katılımından büyük memnunluk duyacağız.'' dedi.

Haber Tarihi : 13/9/2011