28 Eylül 2011 Çarşamba Günü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlemiş olduğu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Ödül Töreni Programı öncesi  hem Kadın Girişimciler, Hem Genç Girişimcilerle; TOBB Girişimcilik Daire Başkanı Cihat ALAGÖZ ; Girişimcilik ile ilgili yeniden düzenlenen sistem değişikliği  ilgili bilgi verdi  verdi  istişarede bulundu  .Programda genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı iffet Hacıeyüpoğlu misafirleriyle yeni dönemi konuştular. Eğitime ayrıca  Genç Girişimciler Sakarya üst kurul üyesi  Gülden YILMAZ, TOBB Girişimcilik Müdürlüğü'nden Handan KÖSE ve TOBB genç Girişimciler Kurulu Danışmanı  Berrak KUTSOY  da katıldı. Girişimci Adayı Bayanlar ve Üniversite 'deki Akademisyen Bayanlar, Girişimcilere katıldı.

Sakarya TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Programı  şöyle gerçekleşti; TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Yeni Çalışma Usul ve Esasları Bilgilendirmesi, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üst Kurul  Üyesi ve KOTON Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Sayın Gülden YILMAZ'ın  üyelerle değerlendirme yapması. Katılımcılar toplantının çok yararlı geçtiğini belirttiler.

Toplantının ardından yapılan ödül töreninde Genç Girişimcilerin ödülünü  akıllı site uygulamasıyla alan Mesut Fıçıcıgil ve Kadın Girişimciler ödülünü 5 yıldızlı otel yatırımına teşvikiyle  alan Hülya Baran Sakallıoğlu kutlanarak, ödülleri verildi.

Haber Tarihi : 30/9/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::