Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında faaliyet gösteren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Sakarya İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü kendi işini kurmak isteyen veya kurulu işletmelerini geliştirmek isteyen girişimcilere yönelik eğitimler verecektir.

KOSGEB Sakarya İGEM Müdürlüğü Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planları hakkında bilgilendirerek, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yön vermek amacıyla; “girişimcilik, iş kurma ve yönetme, iş planı hazırlama, pazarlama planı hazırlama” gibi konularda eğitimler verilerek, kuracakları işletmelerin daha uzun ömürlü ve verimli olmalarını sağlamak, karşılaşabilecekleri sorunları önceden tahmin edip ona göre çözüm üretmelerini yardımcı olmak, hatalı iş kurmasını engellemek, iş planına dayalı işletme yönetimine geçişlerini sağlamak amacıyla 16 – 20 KASIM 2009 tarihleri arasında saat 10.00'da başlayıp 16.30'da bitecek olan 5 günlük Sertifikalı Paket Eğitim Programı hazırlanmıştır.

Söz konusu 5 günlük Paket Eğitim Programı;

Ø     “Girişimcilik ve İş Kurma Süreçleri Eğitimi”

Ø     “Yapılabilirlik Araştırması Eğitimi”

Ø     “İş Planı Hazırlama Eğitimi”

Ø     “Pazarlama Planı Hazırlama Eğitimi”

Konularını kapsamaktadır.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda düzenlenecek olan eğitim seminerlerine katılım ücretsiz olup, kendi işini kurmak isteyen veya kurulu işletmelerini geliştirmek isteyen girişimciler en geç 13 kasım 2009 Cuma günü mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Yararlı olacağına inandığımız eğitim seminerlerine ilimizde faaliyet gösteren işletmelerin yetkili ve  çalışanlarının katılımı beklenmektedir.

Başvurular: KOSGEB Sakarya İGEM Müdürlüğü'ne (0 264) 276 86 55 nolu telefondan (Asım TÜRKMEN) yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Haber Tarihi : 5/11/2009