CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Yaşar Erdem ve yönetimi, Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım, CHP örgütlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Taşkent Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'na nezaket ziyaretinde bulundu.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu tarafından karşılanan heyet üyeleri, Sakarya ekonomisi ve sorunlarıyla hedefler üzerine detaylı görüş alışverişinde bulundular. SATSO Meclis Başkanlığı'ndan CHP Milletvekilliğine seçilen Engin Özkoç ile güzel çalışmalara imza atacaklarını belirten Susam, "12 Haziran seçimleri ile ülkede yeni bir dönem başladı. Terör olayları. Öncelikli sorunumuz. Bu sorunu partiler arası iş birliği ile çözmeliyiz."dedi. Susam, konuşmasının devamında ülkenin ekonomik problemleri ve sorunları konusunda da değerlendirmede bulundu.

 CHP Milletvekili Engin Özkoç ise 3 aylık milletvekili dönemli süresi içinde, devamlı ilimizin sorunlarının çözümü için çaba harcadığını belirtti. Vatandaşların vekile daha kısa sürede ve çabuk ulaşmaları için Milletvekili irtibat bürosunu kurduğunu belirten Özkoç şunları söyledi, "Büromuza her gün çeşitli sorunlar iletiliyor. Sorunların başında ise sağlık problemleri geliyor. Gelen sorunlar arasında eğitim, yurt, barınma, işsizlik gibi problemler de bizlere iletiliyor" dedi.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Mahmut Kösemusul'un Başbakan ile Güney Afrika ziyaretinde olduğunu belirterek selamlarını iletti ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'a çalışmalarından duyduğu takdiri iletti.


Haber Tarihi : 5/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::