Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek Komitesi(Telekominikasyon ve Bilgisayar Faaliyetleri) üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ettiler.

SATSO Meclis Üyesi ve 31.Meslek Komitesi Üyesi Behlül Bayrak ve Fahri Özdemir'in de katıldığı söz konusu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul, SATSO çatısı altındaki herkesin gönüllük esasına dayalı olarak üyelere hizmet ettiğini, işlerinden vakit ayırarak sorunların çözümüne yönelik çalışmaların tek sebebinin üyeye ve kente hizmet aşkı olduğunu ifade etti. Bu doğrultuda 31. Meslek komitesinin çalışmalarının oldukça verimli olduğunu ve kamuoyunu bilgilendirmek ve uyarmak amaçlı hizmetlerinin de her zaman takipçisi ve destekçisi olduklarını ifade etti. Kösemusul ayrıca "sanayi alanında olduğu gibi ticaret alanında da aktif çalışmalarımız devam edecek" diyerek üyelerinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

SATSO Meclis üyesi ve 31.Meslek Komitesi Üyesi Behlül Bayrak ise yerli otomotiv konusunda SATSO'nun çabalarının takdire şayan olduğunu belirterek "Yerli otomotivin Sakarya'da üretilmesi konusundaki çalışmalarınızdan olumlu bir netice alacağınıza inanıyoruz. Güney Afrika gezisinde başbakanla istişareleriniz gibi somut adımlarınızda ve Sakarya'nın adına duyurmak için gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalarınızda her zaman destek olacağımızı bilmenizi isteriz" dedi.

Bayrak ayrıca kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi ve engellenmesi konusunda yerel yönetimlerle sektörel bir çalışma yapılması gerektiğini belirterek cep telefonu satışı yapan meslektaşlarımızın seyyar satıcılarla mücadelesi konusunda mağduriyetlerinin yerel yönetimlerle birlikte hareket ederek giderileceğini dile getirdi.


Haber Tarihi : 7/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::