Ekonomik hayatı çok yakından ilgilendiren yeni "6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu" 14.02.2011 tarih ve 27846 sayılı Resmi Gazete'deyayınlanarak, 01.07.2012 tarihinde de yürürlüğe gireceği kamuoyuna duyuruldu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin kanun değişikliğinden zarara uğramaması için seminerlerle bilgilendirme yapıyor. SATSO Genel Sekreteri Uğur Tın, konuyla ilgili şu duyuruyu yaptı:

"Yeni Türk Ticaret Kanunu, sanayicinin, tüccarın ve esnafın anayasası konumundadır. Yeni Türk Ticaret kanunu ile Türkiye ekonomisinde yeni bir dönem başlayacak ve Uluslararası standartlarda kurallar ticari hayata hakim olacaktır.

Odamız üyelerinin bu yeni döneme uyum sağlayabilmeleri için yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısı İmdat Ersoy ve bakanlık yetkililerinin katılımıyla, 18 Ekim 2011 Salı günü saat 14.00'de Sakarya Ticaret Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonunda bilgilendirme semineri yapılacaktır. Seminere üyelerimizin katılımı yararlarına olacaktır''


Haber Tarihi : 11/10/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::