Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile 25 Ekim 2011-Salı günü SATSO Meclis Toplantı Salonunda "Fırsatlar Ve Destekler Bilgi Günü" düzenlenecek.

 SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya'daki işletmelerin yararlanacağı pek çok hibe ve destekler olduğunu belirterek,  KOBİ Ar-Ge projeleri Geliştirme Komisyonu'nca hazırlanan program gereği yararlı bir etkinlik düzenleneceğini, yeni çalışmaların da sürdürüldüğünü belirtti.

Kösemusul; "Program kapsamında, MARKA (T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı), KGF (Kredi Garanti Fonu),  KOSGEB (T.C. Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ve TÜBİTAK-TEYDEB (Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı) uzmanları tarafından özel sektör firmalarının faydalanabileceği geri ödemesiz ve geri ödemeli destekler ve proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verilecek ve yöneltilecek sorular cevaplandırılacak. Katılım için SATSO'ya başvurulması yeterli'' dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak programa katılım ücretsiz. Son Başvuru Tarihi: 21 Ekim 2011 - Cuma günü yapılabilecek.

 

 


Haber Tarihi : 13/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::