NRW InternationalGmbH, Kuzey Ren Vestfalya Bölgesi Ticaret Odaları ve diğer partnerler Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 17-21 Ekim 2011 tarihlerinde ilk defa "NRW Goes toTurkey" markası altında Türkiye'ye büyük çapta bir iş gezisi düzenleyecek.

Makine Üretimi/Metal Sanayi, Otomotiv Yan Sanayi, Yenilenebilir Enerji ve diğer sektörlerden oluşan iş heyeti programı Ankara, Marmara Bölgesi ve İstanbul'da potansiyel firmalar ile çok sayıda ikili iş birliği görüşmelerinin yanı sıra politika çevresinden ve derneklerden üst düzey yetkililer ile bir araya gelmeyi öngörüyor.

1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası ortak organizasyonuyla 20 Ekim 2011 tarihinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında ilgili sektörlerdeki Alman İş adamlarıyla Türk İşadamları arasında ikili işbirliği görüşmeleri yapılacaktır.

Düzenlenecek ikili iş görüşme katılmayı planlayan sanayici ve firmaların SATSO'da 0264 291 03 00/1121 nolu telefondan Hanife Bodur'a başvurmaları yeterli olacak.

 

 


Haber Tarihi : 14/10/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::