Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin kent merkezinde sosyal tesis isteğinin sık sık dile getirilmesi, SATSO Yönetimini harekete geçirdi ve kısa sürede böyle bir imkan sağlayacak tesis hizmete hazır hale getirildi.

 SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, pasaj 2000 üstünde kapalı alanı 400 metrekare, açık teras olarak 430 metrekare toplam 830 metrekare olan alanın SATO üyeleri ve beraberinde getirecekleri misafirlerin hizmetinde olduğunu açıkladı.

Modern bir tesis hüviyetine kavuşturulan mekan, restaurant hizmetleri verdiği gibi, dev ekranda maç izleme olanağı,  bilardo, satranç, tavla gibi oyunlar için müsait alanları içeriyor. Tesislerden her gün sabah 09.00 ve akşam 24.00 saatlerine kadar indirimli bedellerle yararlanılabiliniyor.

SATSO Sosyal tesislerinde ilk maç izleme heyecanını yaşayan Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle, üyeler hizmetten oldukça memnun ayrılarak,  SATSO hizmetininSakarya'nın sosyal hayatına da yenilik getirdiğini belirttiler. Vali Mustafa Büyük'ün katılımıyla yapılacak açılış kokteylinin 20 Ekim perşembe günü olacağını belirten SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ; "SATSO üyelerini tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum'' dedi.


Haber Tarihi : 18/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::