Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Hakkari'de meydana gelen saldırılar sonrası şehit olan askerlerimiz ve yaralılarımız için tüm duygularının ayağa kalktığını belirterek; şu mesajı verdi;

"Yüreklerimiz,doğudan gelen haberlerle bir daha bir daha yandı. Hain terör saldırısıyla can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Tüm Türkiye gibi biz de şehitlerimize ağlıyoruz. Hain Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

SATSO camiası olarak halkın huzur ve güvenini bozmayı, kalkınma ve gelişmeyi engellemeyi amaçlayan bu hain girişim ve saldırıları nefretle kınıyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır.Vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşacaklardır. Herkes bilmelidir ki terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır.Bize bu acıyı çektirenler misliyle çeksin istiyoruz"


Haber Tarihi : 19/10/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::