Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul Van'da meydana gelen depremin acılarını en çok anlayabilecek illerden birinin Sakaryalılar olacağını belirterek  " Doğal afet in etkisinin beklenenden az olması için dua ediyoruz. Bölge halkına ve milletimize büyük geçmiş olsun. Deprem felaketleriyle 'acı' sınavlar veren halkımız, birlik ve beraberlikle bu acıyı yürekten paylaşarak yaşıyor. Bu felaketin karşısında birbirimize daha sıkı sarılmak zorundayız.

Yaraların en kısa sürede sarılabilmesi için 74 milyon yine tek yürek olacağız. Bu felaketle gelen gözyaşları hepimizindir.  İş dünyası olarak, hepimizi derin bir üzüntüye boğan deprem felaketinde can kaybının artmaması ve yeni felaketlerle karşılaşmamamız dileğiyle bölge insanlarının ve bütün halkımızın üzüntülerini derinden paylaşmaktayızSakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak deprem sonrası yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz." dedi ve üyelerden Van'a yardımda bulunmaları çağrısında bulundu.

Haber Tarihi : 25/10/2011