SATSO 2009-2013 Stratejik Planı hedefleri arasında yer alan ve Üyelerimizin hizmetine sunulması için hazırlıkları tamamlanan SATSO Sosyal Tesisi geniş bir katılımla ve nezih bir törenle açıldı.

Açılış Törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk il protokolü, SATSO Meclis Üyeleri, SATSO üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen törenin açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul şunları dile getirdi:

"SATSO üyelerimizin isteği üzerine uzun zamandır SATSO Sosyal Tesisi ihtiyacını gidermek için çözüm aradık.  Şehir merkezinde böyle bir mekanın üyelerimizin ve değerli misafirlerimizin hizmetinde olduğunu anlatmak için toplandık. Burada şehrimiz ve ülkeyle ilgili her konunun görüşülmesi için bir ortam hazırladık.

Tesis açılışı anlamında planladığımız etkinliklerimizi Hakkari Çukurca'daki hain saldırı nedeniyle iptal ettik. Bugün burada aziz şehitlerimizi bir daha saygıyla anıyoruz. Hain terör saldırısıyla can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz.  Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Ardından Van'da meydana gelen deprem felaketleriyle acı sınavlar veren halkımız, birlik ve beraberlikle bu acıyı yürekten paylaşarak yaşıyor.  Yaraların en kısa sürede sarılabilmesi için 74 milyon yine tek yürek olacağız. SATSO Meclisi olarak üzerimize düşen vazifeyi değerlendirdik ve ayni yardımların yanında Van için açılan yardım kampanyasına 100. 000 TL bağış kararı aldık. SATSO üyeleri adına yapılacak bağış en güzel şekilde değerlendirilecektir. Büyükşehir belediyesi kanalıyla temel ihtiyaç maddeleri ile ilgili yardımları da bölgeye aktarıyoruz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak deprem sonrası yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz.

SATSO Sosyal Tesisi bu konular dahil ülkemiz ve güzel Sakarya'mız için her türlü konuda istişarelerin yapılabileceği yer olacaktır, Hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise açılış kurdelasını keserken SATSO'ya yakışır böyle nezih ve şık bir ortamın üyelere kazandırılması sebebiyle SATSO Yönetimini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

Açılış töreninin ardından SATSO Sosyal Tesisini gezen davetliler, sosyal tesisteki çeşitli aktivitelerle meşgul olarak oldukça keyifli zamanlar geçirdiler.

Açılışa davetli üyeler de birlikte vakit geçirecekleri ve istişarelerde bulunacakları böyle güzel bir ortamı sağladıkları için başta Başkan Kösemusul olmak üzere SATSO Yönetimi'ne teşekkürlerini sundular

SATSO Sosyal Tesisi, restaurant hizmetleri verdiği gibi, dev ekranda maç izleme olanağı,  bilardo, satranç, tavla gibi oyunlar için müsait alanları içeriyor. Tesislerden her gün sabah 09.00 ve akşam 24.00 saatlerine kadar indirimli bedellerle yararlanılabiliniyor
Haber Tarihi : 28/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::