Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kadın-erkek, genç-yaşlı demeden bütün Türk milletinin çabalarıyla tarihe büyük bir imza attık ve bugün toplumumuza ulus bilinci kazandıran ve bizleri yurttaş konumuna yükselten Cumhuriyetin 88. Yılını büyük bir onur ve gururla kutluyoruz.

29 Ekim,  sadece yönetim şeklinin değil, tarihin gidişatının değiştirildiği tarihtir. Türk Milleti için sosyal, ekonomik ve siyasal alanda açtığı yeni ufuklar ve getirdiği dinamizm ile de minnetle kutlanması ve ulusça sahip çıkılması gereken bir gündür.

Atalarımızın bizlere armağan ettiği büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin bu günlere nasıl geldiğini unutmadan ve şanlı geçmişimizi koruyarak aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmalı, bizlerin çocuklarımıza bırakacağı yarınların aynı ışığı sürdürmesi için var gücümüzle çalışmalıyız.

Türkiye Cumhuriyeti, önünde uzanan bu aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürecektir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası mensupları adına büyük bir kıvançla hepimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken, Büyük Önder Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum.

 

En içten saygılarımla,

Mahmut KÖSEMUSUL

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanı


Haber Tarihi : 28/10/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::