SATSO 15. Meslek Komitesi (Sağlık Kuruluşları, Eczaneler ve Parfümeri Ticareti), geleneksel kaynaşma ve birliktelik toplantısını SATSO Sosyal Tesislerinde yaptı.

 

İlimizdeki özel sağlık kuruluşlarının da temsilcilerini katıldığı toplantıda, mesleki sorular tartışılırken, bu sorunlar hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıya, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da iştirak etti.

 

SATSO 15. Meslek Komitesi Başkanı Turhan Bölükbaşı, Başkan Yardımcısı Murat Kılıç ve komite üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını Komite ve Meclis Üyesi Özlem Akalın gerçekleştirdi.

 

Akalın konuşmasında; "Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı 15.Meslek grubu üyelerinin faaliyet alanı Sağlık Kuruluşları-Eczaneler ve Parfümeri Ticaretidir. Dolayısıyla geniş kapsamlı ve kalabalık üye portföyüne sahiptir.

 

Geleneksel olarak düzrnlediğimiz toplantılarımızın temel amacı SATSO'nun 15.Meslek Grubu üyeleri ile komitemiz arasında ki iletişimi sağlamak ve güçlendirmek, meslek grubumuzun ortak sıkıntılarını belirleyerek çözüm üretmektir.

 

16.02.2009 tarihinden bu yana öncelikli hedeflerimiz; 15.Meslek Grubuna bağlı üyelerimiz ile sürekli iletişim içerisinde olmak, çözümler üretebilmek adına sorunlarınız ve talepleriniz ile yakından ilgilenmektir. Amacımız; gerek meclis toplantılarımızda, gerek şahsi çalışmalarımızla edindiğimiz, grubumuza faydalı olacağını düşündüğümüz tüm bilgi ve kaynakların kullanımını sağlamaktır. Komitemiz adına bizlere temsil hakkını tanıyan tüm meslek grubu üyelerimize teşekkür eder, yüklendiğimiz sorumluluğumuzun farkında olduğumuzu ve grubumuzun her zaman neferiymişiz gibi çalışacağımızı taahhüt ederiz" diyerek başta Başkan Kösemusul olmak üzere Meslek Grubu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise yaptığı konuşmada, oda çalışmaları hakkında kısa bilgi verirken, SATSO Sosyal Tesisi'nin bu tür birlikteliklere vesile olması için hazırlandığını belirterek "Artık bu tesis ilimizin ve üyelerimizin bir araya gelerek sorunlar için çözüm üretilen bir merkez haline gelmiştir" dedi.

 

Kösemusul'un konuşmalarının ardından Bilge Hastanesi Başhekim Yardımcısı Aydoğan Arslan, Sevgi Polikliniği Başhekimi Dr. Turgay Şenen ve SAMAR Sahibi Enver Toçoğlu sektörel gelişimleri yakından takip etmek ve mesleki dayanışmayı canlı tutmak adına bu tür organizasyonların gerekliliğini vurgulayan kısa bir konuşma yaptılar.

Meslek Grubu Üyeleri SATSO Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen toplantıdan duydukları memnuniyeti Başkan Kösemusul'a ileterek teşekkürlerini sundular. 


Haber Tarihi : 31/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::