Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan SATSO heyeti İl Jandarma Komutanı Jn.Alb Adnan Arslan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Söz konusu ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, kentin en büyük meslek kuruluşu olan SATSO'nun şehrin yeniden yapılanmasından, gündeminin oluşmasına kadar her işin içinde yer alacağını dile getirerek “karşılıklı diyalog, ortak akıl ve kurumlar arası işbirliği çerçevesinde ortak ses ve ortak kararla hareket etmek amacındayız” diye konuştu.

 

Altuğ ayrıca, “Şehrimiz önemli bir lokasyonda bulunuyor. Bizde bu lokasyonun avantajını kullanmalıyız. Çevre illerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir arka bahçe olmalıyız ve bunun için de önceliklerimizi çok iyi belirlemeli ve şehrin gelişimine yön vermeliyiz. İlimiz, Türkiye mozağinin güzel bir örneğidir. Milli birlik ve beraberlik çerçevesinde ilimizi kalkındırmak için el birliği ile çalışacağız” dedi.

 

İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan SATSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek göreve başladığı günden bu yana edindiği izlenimler sonucu Sakarya'nın çevresinde yer alan büyük illerin varlığı dolayısıyla yeterince tanınmadığı ifade ederek “bu durumu tersine çevirmek için çok çalışmalıyız” dedi.

Haber Tarihi : 11/11/2009
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::