SATSO 28.meslek Komitesi (Temizlik-Güvenlik-Müşavirlik ve Danışmanlık Faaliyetleri) Meslek grupları dahilinde olan Endüstriyel Temizlik Ürünleri Ve Ambalaj Malzemeleri Satışı Sektörüne yönelik bir istişare toplantısı düzenledi.

 

Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Ekrem Seçgin'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya sektör temsilcileri ile Meslek Komitesi Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyesi Özden Doyuran ile Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Emrullah Terzioğlu iştirak ettiler.

 

Sektörel sorunların görüşüldüğü toplantıda ortak hareket konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Sektörde bilgi alışverişinin ve iletişimin sağlanması ile ortak hareket için toplantıların devam etmesi yönünde karar alındı.

 

İlk kez bir araya gelen sektör temsilcileri ile komite üyeleri, SATSO öncülüğünde sektördeki firmaların tanıtımı konusunda faydalı olacak yerel fuar organizasyonlarının planlanması konusunda görüş bildirdiler.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Komite Üyesi Ekrem Seçgin "Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Ambalaj Malzemeleri Satışı sektörünü temsil eden ticaret erbabı ile ilk defa aynı masa etrafında toplanarak komitemizin sorumlu olduğu bu sektörle ilgili istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli ve memnuniyet verici geçen bu toplantıları belli aralıklarla düzenleyerek iletişimi sürekli hale getirmek amacındayız" dedi.

Söz konusu toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da iştirak ederek SATSO'nun faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları bu toplantılarla mesleki anlamda kendilerini geliştireceğine inandıklarını belirten sektör temsilcileri bu vesilelerle SATSO'nun çalışmaları hakkında bilgi sahibi de olduklarını ifade ettiler.


Haber Tarihi : 31/10/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::