Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2 ayda bir yayınlanan dergisi SATSO Ekonomi Dergisi, 71'nci sayısıyla 7500 üyeye ve okurlarına  ulaşıyor.

Bu sayıda Yeni Dünya Aktörleri Kimler? Başlığı ile National İntelligence Council'in yayımladığı Global Trends 2025: A Transformed World adlı raporu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından hazırlanan 2023 Türkiye İhracat Stratejisi raporu ile ilgili çarpıcı değerlendirmeler yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Sakaryanın Yıldızları Ödül Töreni de SATSO Ekonomi Dergisi'nin ana konuları arasında yer alıyor.

Dergide ayrıca Oda faaliyetleri, komite ve komisyonların çalışmaları, Sakaryalı iş adamları ile gerçekleştirilen çeşitli röportajlar, güzide ilçemiz Söğütlü ile ilgili fotoğraflı turizm köşesi ve üyeler için faydalı olacağı düşünülen ve çevre konusundan lojistiğe, insan kaynaklarından Sakarya ekonomik tarihine kadar varan özel makaleler de yer almaktadır.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise dergideki Başkandan yazısında yerli otomobil üretiminde merkez üssünün Sakarya olması, UMEM projesi kapsamında firmalardaki istihdam artışı 2009-2013 stratejik planı kapsamında hayata geçirilen SATSO sosyal tesisin üyelere kazandırılması konularında bilgi verdi.

 


Haber Tarihi : 2/11/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::