Geçtiğimiz haftasonu SATSO'da gerçekleştirilen Sakarya Spor Kongresinin ardından göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösemusul, Sakaryaspor'un yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Kösemusul konuşmasının devamında ilimizi ulusal anlamda temsil eden Sakaryaspor'u ekonomide sosyokültürel yaşamda olduğu kadar sporda da aynı başarıyı elde etmek için herkesin Sakaryaspor'a destek vermesi ve sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Başkan Mahmut Kösemusul, şehir için önemli bir marka değeri taşıyan Sakaryaspor'un gelişmesi için yeni yönetim kurulunun başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Taşkın ise bugüne kadar SATSO tarafından Sakaryaspor'a verilen her türlü destek için teşekkürlerini sunarak müşterek platformdaki çalışmaların devam edeceğine inandıklarını ifade etti.

Taşkın konuşmasının devamında, genel kurulun ardından yeni yönetime karşı kamuoyunda bir güven ortamı oluştuğunu ve kendilerinin de bu güvene layık olmaya çalışacaklarını ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sakaryaspor'un hakettiği seviyelere gelmesi için gereken çabayı göstereceklerini ifade etti.

 


Haber Tarihi : 3/11/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::