Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel Bayramlaşma Töreni protokol ve üyelerin katılımıyla SATSO Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Vali Mustafa Büyük, Sakarya Milletvekilleri Münir Kutluata ve Engin Özkoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Koç,MÜSİAD Başkanı Halit İnci, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, SATSO Meclis Üyeleri, üyeler ve basın mensupları iştirak etti.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma töreni meclis üyelerinin birbiriyle yakın diyaloglarda bulunduğu sıcak görüntülere sahip oldu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırıları ve Van Depreminin acısı yüreğimizde, buruk bir şekilde geçiriyor olduğumuz Mübarek Kurban Bayramı'mızın, bu tür üzücü olaylar karşısında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda olduğu gibi, ortak değerlerimizi yeniden hatırlatarak birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olması  en büyük temennimizdir.

Sosyal tesisimizde gerçekleştirdiğimiz bu ilk bayramlaşma törenimize il protokolü, meclis üyelerimiz ve Oda üyelerimizin gösterdiği ilgi ve kalabalık katılım da birlik ve beraberliğimizin ne kadar kuvvetli olduğunun önemli bir göstergesi olmuştur. Bizler inanıyoruz ki; bu ortamda güzide dostlukları ve beraberliği yitirmediğimiz sürece daha da güçlenecek ve birlikteliğimizden besleneceğiz. Törenimize katılan herkese Yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca şunu da özellikle belirtmek isterim ki, tesisimiz bayram sonrası da tüm üyelerimizin hizmetine açıktır."

Haber Tarihi : 8/11/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::