“Şehrin sorunları ile ilgili gündem oluşturmak ve çözüm önerileri sunmak  önceliklerimiz arasında yer almaktadır.”

 


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan SATSO heyeti, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu'nu ziyaret etti.

 

Söz konusu ziyarette, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu'na görevinde başarılar diledi. Altuğ yaptığı konuşmada, Ak Parti İl Başkanı Uncuoğlu'nun konumunun önemli olduğunu ifade ederek “Şehrin sorunlarını Ankara'ya taşımada, koordinatör konumda yer alıyorsunuz. Karşılıklı işbirliği ve ortak akıl ile şehrin çözülmesi gereken öncelikli sorunlarını belirlemeyi hedefliyoruz. Bu konuda SATSO olarak şehrin sorunlarını ile gündem oluşturmak, bizim görevimizdir. Bu bilinçle çalışıyoruz.” dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Uncuoğlu ise, kurum ve kuruluşların hizmet odaklı olmaları gerektiğini bu bilincin yerleşmesi gerektiğini ve ilimizin sanayi olarak gözde yerleşim birimlerinden biri olduğunu vurgulayan Uncuoğlu, “SATSO hem eğitici, hem de şehrin sorunlarını gündeme taşıma konusunda ciddi bir sorumluluğa sahiptir. Kurumlar arası diyalogun güçlü olduğu bir Sakarya için tüm noktalarda, her türlü platformda beraber çalışacağız. İlimizin tüm kurum ve kuruluşları ile ortak hareket edeceğiz” dedi.

 

Görüşmelerin devamında ilimizin sorunları, yapılacak çalışmalar ve izlenecek yol konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Haber Tarihi : 11/11/2009
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::