Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından müştereken düzenlenen Türk Ticaret Kanunu'nda Finansal Raporlama ve Denetim Sürecinin İşleyişi konulu seminer, SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda yapıldı.

 

Sakarya Üniversitesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Selahattin Karapınar'ın sunum yaptığı seminere, SMMMO Başkanı Selattin Çakırsoy,  Yeminli Mali Müşavirler, SATSO Üyeleri ve SMMMO Üyeleri katıldı.

 

 Seminer açılış konuşmasını yapan SMMMO Başkanı Selattin Çakırsoy, SATSO'nun Yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili olarak üyelerinin ve ilgililerin bilgilendirilmesi yönünde gösterdiği titizliğe ve öneme dikkat çekerek  "Seminerlerimizde bize salonu tahsis eden Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ve SATSO yöneticilerine üyelerim adına teşekkür ediyorum eğitim seminerlerimiz devam edecektir" dedi.

 

 Doç Dr. Selahattin Karapınar, 1 Temmuz 2012 de yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu aktif olan tüm işletmelerin muhasebe bölümü çalışanlarının şimdiden hazırlıklara başlamalarını istedi, Doç Dr Karapınar,  katılımcılara TTK'nın getireceği sorumluluklar hakkında detaylı bilgiler verdi. Seminer soru cevap bölüme geçilmesiyle tamamlandı.


Haber Tarihi : 11/11/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::