Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, faaliyet gösterdiği illerin dış ticaret potansiyelini etkinleştirmeye ve geliştirmeye yönelik olarak Dış Ticaret Eğitimleri gerçekleştiriyor.

Bu doğrultuda, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliği ile düzenlenen ve SATSO'da gerçekleştirilen son iki eğitimin Sertifika Töreni 23 Kasım Çarşamba günü (Yarın) saat 15.30'da yapılacaktır.

SATSO Ali Coşkun Konferans salonunda Sakarya Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kösemusul ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri Erkan Ayan'ın iştiraki ile gerçekleştirilecek Dış Ticaret Eğitimi Sertifika Töreni'ne tüm üyelerimiz ve basın mensuplarının katılımlarından memnuniyet duyarız.

Haber Tarihi : 22/11/2011