Sakarya Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Cemil Kuyu ve Cumhuriyet başsavcısı Orhan Usta Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a nezaket ziyaretinde bulundular.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO'nun işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kösemusul, tüm sivil toplum örgütlerinin çatısı konumunda olan Sakarya TSO'nun kentin her türlü sorunu ile yakından ilgilendiğini ve üyelerinin menfaatini gözeterek yapılan çalışmalarda yer aldığını ifade etti. 

Yerli otomotiv üretim üssü konusundaki görüşlerini de yineleyen Başkan Mahmut Kösemusul, ilimizin bulunduğu havzanın böyle bir yatırım için oldukça elverişli olduğunu belirterek Sakarya'nın en büyük referansını ise, kalifiye ve kaliteli iş gücünün olması şeklinde ifade etti.

Sakarya Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Cemil Kuyu ise, yerli otomotiv üretim yeri olarak Sakarya'nın jeopolitik yapısı itibariyle uygun bir bölge olduğunu dile getirerek Bölge Adliye Mahkemesi'nin Sakarya'da bulunuyor olmasının da şehrin geleceği açısından olumlu katkıları olacağını ifade etti.

Yapılan nezaket ziyareti karşılıklı, yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.


Haber Tarihi : 30/11/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::