Otomotiv alanındaki hızlı gelişimiyle diğer ülkelerin üretim üssü konumuna gelen Türkiye, bu alandaki birikimini Otomotiv 2009'da sergiliyor.

 

CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen, otomotiv yatırımcılarının buluşma adresi niteliğini taşıyan 15. Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilgili sektörlerde faaliyet gösteren üyeleri tarafından da gezildi. SATSO'nun düzenlendiği günübirlik bir gezi organizasyonu ile otomotiv sektöründeki yeni gelişmeler incelendi.     

 

SATSO'nun 21-22 ve 23. Meslek Gruplarında faaliyet gösteren 40 üyenin katılımıyla gerçekleşen gezi Meclis üyelerimizden Melih Kaykayoğlu eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Söz konusu fuarda otomotiv üreticileri ve alıcıları kısa ve orta vadede yeni anlaşmalara imza atıyorlar.

 

 

SATSO üyeleri için oldukça verimli geçen fuarda ayrıca ikili görüşmeler yapma fırsatı da elde edildi. Özellikle Çinli üretici firmalar ile görüşülerek işbirliği imkanları arandı. Üyeler  kendi meslek dallarına yönelik yaptıkları inceleme ve tespitlerde bu organizasyonun teknoloji ve yenilikleri takip edebilmek açısından önemli olduğunu vurguladılar.

Haber Tarihi : 13/11/2009
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::