Türkiye'nin ilk sermaye piyasası kuruluşu olan Menkul Değerler A.Ş. işbirliğiyle SATSO'da sektörün gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 'Sermaye Piyasaları Enstrümanları ve Gelişen İşletmeler Piyasası' konulu bir konferans gerçekleştirilecek.

5 Aralık 2011 Pazartesi günü (yarın) saat 15.00'te başlayacak olan konferansa tüm üyelerimiz ve basın mensupları davetli olup teşriflerinizi bekleriz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan konferansta genel olarak, Menkul Değerler Kurumsal Finansman Müdür Yard. Pervin Bakankuş ve Yatırım Finansman Menkul Değerler  Yurtiçi Türev Piyasalar Müdürü Cihan Aluç  tarafından Halka Arz Nedir?, Halka arz süreci nasıl yürütülür?, Halka arzlarda başarılı olmanın sırrı nedir?, VOB ve Yurtdışı Türev İşlemler, Döviz riskinize karşı VOB'da nasıl önlem alınır?, Örneklerle şirket riskimizi azaltmanın yöntemleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verilecek.

Haber Tarihi : 4/12/2011