SATSO Çevre Komisyonu Kasım ayı aylık olağan toplantısını Yönetim Kurulu Üyesi ve Komisyon Başkanı M. Önol Taşöz Başkanlığı'nda, SATSO Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Toplantının ana gündem maddesi çevreye duyarlı geri dönüşüm içeren sarf malzemelerinin kullanılması yönelik bilinçlendirme çalışmaları oldu. Çok yaygın kullanılan bu malzemeler için Sakarya genelinde bir kampanya başlatmayı hedefleyen komisyon bu anlamda öncü olacak SATSO Çevre Kalemi Projesini hayata geçirme kararı aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre Komisyonu Başkanı TAŞÖZ , "en iyi geri dönüşüm hiç tüketmemek ama zorunda olduğumuz tüketimde de sarfiyata dikkat etmek israftan kaçınmak ve geri dönüşümlü malzeme tercih etmek anlayışını benimsemek çevreye duyarlı birey olmada en önemli bilinç unsuru olacaktır. Bu sebeple Komisyonumuzun Çevreye duyarlılık ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirme çalışmaları bünyesinde  "SATSO Çevre Kalemi Projesi" ni hayata geçireceğiz.

Odamız Logosunun yer alacağı, tamamen geri dönüşüm malzemesinden üretilen ve aynı zamanda bitki tohumu da içeren söz konusu çevre-dostu kalemin Odamız sarf malzemelerinde kullanacağız ve promosyon ürünü olarak da dağıtacağız. Ayrıca halkımızdan sarf malzemeleri kullanırken  (kalem zarf, poşet, kart vs ) geri dönüşüm içeren malzemelerden seçilmesine gayret etmelerini konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz dedi.   

 

Haber Tarihi : 5/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::